Om det bara ville sluta ösregna!

-Hallå, kan man få reklamera semestern?

Jag vet inte om det syns på bilden men det öser ner här. Det har ösregnat sen i morse. Alltså, hällregn i flera timmar utan tillstymmelse till att ens börja avta.

Nu har jag pysslat inomhus tillräckligt länge, saftat, syltat, städat och ägnat mig åt min nyfunna hobby, släktforskning som jag bloggar om på anorledes.blogspot.com .

Nu börjar åtminstone jag att tröttna på det här så kallade sommarvädret. Jag har verkligen försökt hålla humöret uppe, genom att fotografera droppbilder, nynna olika regnsånger för mig själv, "Singing in the rain" och "Dripp, dropp"-sången, bland annat. Jag har även intalat mig att, regnet ju ändå är bra för det nysådda gräset och jag slipper ju iallafall att vattna...

Men det får ju ändå finnas gränser. Fortsätter det såhär en dag till blir jag deprimerad på riktigt och snart är semestern är slut också. Det är inte rättvist.

Höstdepression, here I come!

3 kommentarer:

 1. The garden bed looks great with all of the shrubs in front of the trees. It makes a viewpoint for your garden.

  At least garden photos always look nice with raindrops on them. I hope your camera is waterproof. :)

  SvaraRadera
 2. Oj! Här var det grejjer att läsa ikapp! Vad flitig du har varit!
  Hoppas innerligt att det slutat regna hos dig nu. Vi har toppenväder (tycker jag)... nån regnskur då och då, strålande soldag då och då, och dessemellan växlande molnighet. 20-24 grader varmt. Allt växer, det är grönt och fint. (Men med min tur så kommer säkert ösregnet hit upp lagom till semestern som börjar på måndag. ;-))

  Tack snälla för länken!
  Liten ek

  SvaraRadera
 3. Liten Ek: Jo, det var ju inte mycket annat att göra med det vädret som var, än att blogga, forska och fota. Fick åka norr om polcirkeln för att få lite sol till slut. Ska lägga upp bilder från resan så snart som möjligt. Det där med regn på semestern verkar ju vara regel snarare än undantag.
  /U

  SvaraRadera