Semesterkompensation

Idag Madonna! Nästa helg...(Tur att augusti bjuder på bra semesterkompensation.)

6 kommentarer:

 1. Va´re nån fart i tanten? :-)
  /I.

  SvaraRadera
 2. Ja, det var grym fart på tanten, mer än så kan man knappast begära, om ens det egentligen. Hon gav mycket energi, trots alla halvjumma recensioner.

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vilken fin "grön" logga Way out west hade.
  Ska bli kul att följa de gröna sidorna av din blogg som jag hittade till idag.
  Eva

  SvaraRadera
 4. Eva, ja, WOW-loggan tilltalar mig också och passar så bra för en festival i Slottskogen, äkta mys. Kul att du hittade hit, välkommen.
  /U

  SvaraRadera
 5. Godmorgon,
  väggen blir dessvärre bara isolerad och belagd med gipsskiva, som resten av väggarna (som redan är färdiga) i köket. Synd, för jag gillar skarpt att ha den som står nu, mörkt trä. Ger en sån himla trevlig tyngd i köket...
  Vi har för litet förvaringsutrymmen, så förmodligen kommer vi att platsbygga en smal hylla från golv till tak på den väggen också. (Färdigskåp är för djupa.)
  Vi hade hoppats att även all el skulle bli fixad i sommar, men en trasig bil sade bestämt ifrån; inga elektriker här inte, han ville ha all uppmärksamhet själv han (och pengar!). :-)
  Att vara villaägare är en ständig källa till både förnöjelse och gråa hår, eller hur? :-)

  SvaraRadera
 6. Kommentarer är en galet trevlig, men ack så förvirrande funktion emellanåt, jag vet aldrig säkert om jag ska svara på en kommentar på min blogg eller kommentera på din blogg, typ.

  Tänker att det lätt blir förvirrande för dem som läser kommentarer, om det förekommer många brottstycken av diskussioner, på än den ena, än den andra bloggen. Men det kanske inte gör nåt. Ser jag en kommentar som liknar ett svar på något, fattar jag ju det ändå (ja, såklart jag läser kommenterer, det är ju hur kul som helst.)Hm, dilemma.

  SvaraRadera