Vårdagsjämning och ny vårlook


Äntligen vår på riktigt, bara några dagar kvar tills dess att klockorna ska ställas... (Hm, på våren tar man fram utemöblerna alltså ska klockan ställas...) Fram.

Firar vårdagsjämningen med att göra vårfint här på bloggen med en ny logga i headern. För dem av er som är nyfiken på hur jag gör för att lägga till en egenhändigt ihopknåpad logga till bloggen kan följa den här länken. Det är lite meck och kodtrixande (ytterst lite) innan man får fason på det.

Kanske ska avslöja att jag jobbar på ett förlag som ger ut databöcker så har jag en viss koll på det här med HTML och CSS-kod, även om jag i första hand arbetar med att ta fram handböcker för Adobeprogram som InDesign, Illustrator och Photoshop.

Hursomhelst, hurra för våren och för helgen.

2 kommentarer:

  1. Oj Oj Oj diggar verkligen din nya vårlook, så himla fint. Tack för länken, men tror att jag fixar det endast med hjälp av några supportsamtal faktiskt. Förresten så hittade jag en lilablå knopp i min lilla rabatt idag. Vad växten heter kommer jag ju inte ihåg, men det är en sort som kommer först varje år med ganska sträva blad. Jag blev glad! Ha en fin helg!

    SvaraRadera
  2. Textilstil, en lila knopp i täppan är inte fyskam, jag förstår glädjen! Såg/hörde att du lagt till musik till din blogg, klarar du det fixar du även en logga. Annars kan du alltid ringa.
    /Ulrika

    SvaraRadera