Var är mina Odla-fröer?


Alltså nu har det gått väääldigt många veckor sedan min beställning av fröer från Odla.nu. Var är de? Har de kommit fel, tänk om grannen fått dem istället för mig. Hemska tanke.


Har för mig att klematisen skulle sås nu i februari och då är det ju hög tid. Jag får helt enkelt kontakta Odla.nu imorgon.

6 kommentarer:

 1. Vi får verkligen hoppas att du "hittar" dina fröer. Inte hos grannen, men ....
  Och det ska bli intressant & kul att få se dina klematis när de börjar och växa och få blommor. Blir det blommor redan första året?
  Kram Häxan & Ängeln Eva Linnea

  SvaraRadera
 2. Eva Linnea: Jag har tyvärr inte luskat ut vad som hänt med fröerna ännu. Det hela börjar kännas lätt oroväckande, särskilt med tanke på klematisen: Och nej jag tror inte att det blir blommor första året. Men jag vet faktiskt inte, har aldrig frösått klematis förut. Ska bli spännande att se hur det blir.

  SvaraRadera
 3. Knacka på och fråga vet jag!
  Skämt och sido hoppas att de kommer fram.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 4. Annika Ch: Tja, det hade nog verkat som om jag misstänkliggjorde dem om jag frågade dem om de fått mina fröer (eftersom att de isåfall själva inte tagit initiativet att lämna tillbaka dem...) Det är bra att ligga lågt där;) Hursomhelst fick jag mina fröer i förrgår så nu det sådax, yippie!

  SvaraRadera
 5. Har inte själv sett det men du får gärna berätta för jag vet inte hur det blev i slutet liksom.

  Har dina fröer kommit?
  Annika

  SvaraRadera
 6. Ursäkta jag läste inte förrän jag tryckt på knappen.
  Attans att man har så bråttom.
  Tur att de har kommit till rätta.
  Blir spännande med en klematisen.
  ha det bra igen
  Annika

  SvaraRadera