Blir det nån rabatt på bokrean?

Så var det dags för den årliga bokrean igen. Har tyvärr inte hunnit kolla mer än Bokias reakatalog än men kan konstatera att det inte verkar vara så mycket rea där i allafall. Men man har väl blivit bortskämd sen bokmomsen togs bort och med internetbokhandlarnas alltid så låga priser.

Detta har tyvärr gjort mig ganska slö när det gäller att bokfynda. Förr när jag pluggade, var jag ute i god tid och jämförde noga priserna mellan olika bokreakataloger. Sen stod jag där och köade mitt i natten i väntan på att de skulle slå upp dörrarna så jag snabbt kunde förse mig med de böcker jag, så länge, gått och spanat in.

Men så blir det allt i år med. Hänger nog på låset till kvarterets bokhandel även i år. Mest för sakens skull. Fynda tror jag snarare jag väljer att göra på nätet.

Men finns några intressanta trädgårdsböcker på bokrean då? Kollar runt lite på nätet för att se om man kan bokreafynda trädgårdsböcker på nätet och se det gjorde det.

Bokrean på internetbokhandlarna:

 • Hannu Sörenstams bok Trädgårdsmagi för 39 kr på CDON (inspiration, måste köpas!)

 • Lena Israelssons, Handbok för köksträdgården för 149 kr både på CDON och Bokus (den har jag redan. Tror jag, annars en typisk "vill-ha-bok"...)

 • Perenner av Inger Palmstierna för 46 kr på Bokus men 39 kr på CDON (Hm, har jag den tro?)

 • 12 trädgårdar av Ulf Nordfjell av Ulf Nordfjell ,149 kr på Bokus (Skriver han om sig själv i tredje person en liten varning där kanske... Men säkert ändå en intressant bok).

 • Feng Shui i trädgården 103 kr på Bokus
Så visst blir det rabatt på bokrean i år.

4 kommentarer:

 1. Är det bara jag, eller var det inte lite dåligt utbud på trädgårdsböcker på bokrean i år?

  SvaraRadera
 2. Har köpt "Under valnötsträden" som jag gått och sneglat på tidigare. Mums!
  Hittade din "Att göra"-lista i marginalen. Den idén tar jag till min blogg oxå.
  Kram Eva Linnea

  SvaraRadera
 3. Tor: Ja, det känns inte som det är något direkt överflöd av trädgårdsböcker på bokrean i år. Inte med särksilt mycket rea på iallafall.

  CinderELLA: Under valnötsträden ser ut att vara en "god bok" även rent bokstavligt;) Kul att du gillar "att göra-listan". SJälv älskar jag liknande listor.

  Tanken är att jag ska utöka listan och sen på något sätt stryka/bocka av när något på listan blivit gjort. Men än har jag inte klurat ut hur. Det funkar visst inte med vilka "taggar" som helst i det fältet, tycks det.

  SvaraRadera
 4. I love it! Very creative!That's actually really cool..
  謝謝你的文章分享,請你有空到我

  參觀,Thanks

  SvaraRadera