Så -kan det gå...

Tidigare i höstas samlade jag ihop frön som sedan fick torka i fönstret och idag sorterade jag bort frökapslar, blad och annat som kommit med. Så nu har jag något att så till våren. Alltid något att se fram emot i novembermörkret.

Här är några av de frön jag ska sätta i vår. Tyvärr kommer ju exempelvis Stockrosen inte blomma förrän året därpå men det är värt all väntan, jag lovar.

5 kommentarer:

 1. Fint du visar med dina bilder.
  Vacker kollage du gjort.
  Det kommer säkert att lyckas och stockrosen är ju värd att vänta på.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 2. Vilket vackert, fyndigt och härligt inlägg! Jag har grävt upp hela min trädgård för att förbereda för 2 uteplatser med trä-däck som ska byggas i vår. Det ska bli spännande att se var frön och annat har hamnat!!
  Kram Eva Linnea

  SvaraRadera
 3. Å så fint du gjort.Jag tycker också att stockrosen är värd att vänta på...den är ju så fin!

  SvaraRadera
 4. Å stockrosor är vackra. Jag har inte haft såna sedan vi bodde i radhuset! Undrar om det inte får bli några nästa sommar - de är ju den perfekta blandningen av romantiskt och uppstudsigt!

  /Monica

  SvaraRadera
 5. Tack för all uppmuntran, det kan jag behöva efter vad som hände härmomdan.

  Och visst är stockrosor vackra, romantiska och ståtliga på samma gång. Sen gillar jag den mörkt, mörkt lila nästan svarta sorten som växer här. Tyvärr hade jag problem med stockrosrost och fick rensa bort en heldel blad förra året.

  SvaraRadera