Adventsljus

En söndag med trassel, å andra sidan är det ett kärt trassel att reda ut ljusslingor, tycker jag. Har testat lampor (om man nu kan kalla dessa småttingar det) och insett att några inte funkar, inte verkar gå att byta men att slingan ändå verkar fungera. Och det är ju bra.

Tror det är viktigt att skaka av sig olustkänslan ifrån inbrottet och gå vidare, det kunde varit värre. Det kan hända igen men då tjuter det vill jag lova.

Tydligen finns det ett larm som kallas "Infernolarm" som används på ryska kärnkraftverk som har ett sådant obehagligt ljud att man blir illamående av det, men där går min gräns. Även om tanken på att installera ett sådant larm är lockande efter ett inbrott.

Utöver alla postinbrottskänslor, känns det bra att julen närmar sig. Planerar eventuell utomhusbelysning men problemet med uttag återstår.

Hur sjutton gör man om man inte ha ett uttag utomhus, vi har ett men det är på baksidan och där ska vi inte ha någon utomhusbelysning. Funderar på att dra en ledning genom fönstret, det måste ju gå att stänga fönstret ändå. Hm.

2 kommentarer: