Den röda räven rev en annan räv...

Gjorde just en trevlig iakttagelse:

Ni som läser min blogg verkar ha gått över från Internet Explorer (IE) till att istället använda Firefox som webbläsare. Ett gott tecken. (Läs om mina problem med den superbuggiga IE7 i inlägget, Jag säger bara web(blä)sare.)

I min värld är IE en väldigt tråkig och jobbig webbläsare, åtminstone om man sätter ihop egna webbsidor. IE måste alltid få"special treatment" för att en webbsida ska se likadan ut där som den gör i alla andra open source-webbläsare som till exempel Firefox, Opera och Google Chrome.

Så sitter du med IE som webbläsare se till att uppdatera den.
Eller ännu hellre - byt.

3 kommentarer:

 1. Åh , jag minns när Firefox faktiskt fungerade (flera månader sen nu). Har gått tillbaka till Safari, och det funkar men jag gillar det inte.
  Det kanske är dags att testa det där Chrome, vad tycker du är bäst? (har mac)

  SvaraRadera
 2. Jag kör alltid Firefox på PC. Men varför inte Opera för mac? Numer verkar annars många mac-användare föredra Chrome och t o m Firefox före Safari så varför inte testa Chrome, det hade jag gjort men vad som är bäst får du avgöra själv. Im still stuck with PC;)
  /U

  SvaraRadera
 3. Använde Firefox under en tid men gick tillbaka till Safari eftersom Firefoxgränsnittet var så fult och dagisaktigt. Men Google Chrome kanske är värt att testas... någon dag... när jag har tid... att sätta mig in i något nytt... :-)

  SvaraRadera