Mer grönt i rutan

Hugh i "Det goda livet"
Nu grönskar det för fullt även i tv-tablån. I svt visas "Det goda livet" som är ett nytt grönt livsstils/matlagningsprogram med Hugh Fearnley-Whittingstall som handlar om att laga och äta vegetariskt men framförallt om att leva ett grönare, mer ekologiskt hållbart liv.

I söndagsmorse visades del 2 i serien. I det avsnittet berördes permakultur, ett ämne som börjat fascinera allt mer. Inspirerande till tusen. Ett stort tack för tipset går till textilstil.

Läs även om andra gröna tv-tips i inlägget Mer om trädgård i TV. Och den 27 juni börjar "Plantera mera", ännu ett brittiskt trädgårdsprogram att se på de där regniga sommardagarna. Till skillnad från "Det goda livet" sänds det i Svtplay.
(Återkommer till ämnet permakultur i ett annat inlägg.)


4 kommentarer:

 1. Jag har sett det trailas men har helt missat att det redan sänds. Alla puttriga mat- och trädgårdsprogram sänds antingen under barnprogramtid eller mitt i natten, fattar inte hur tablåmakarna tänker...

  SvaraRadera
 2. Tack för fina tv-tips! En skön sommar önskar Eva Linnea

  SvaraRadera
 3. Iet: Ja, lite skumma tider är det. Men 9.00 en söndagmorgon är en bra start på trädgårdsdagen, tycker jag.
  EL: Varsegod, hoppas programmet kan inspirera!
  /U

  SvaraRadera
 4. Vill bara varna för programmet "Plantera mera". Inslaget där en idiot på minigrävare förstör en hortensia helt i onödan, gör att jag avstår från att se ett enda avsnitt till. Så inte alla brittiska trädgårdsprogram är nåt att ha.../U

  SvaraRadera